MER ENN 40 ÅR I HAGEBRANSJEN!

Nordic Garden har gjennom over 40 år levert bark, jord og gjødsel til hager i hele landet.


13. April 1978 startet Fritzøe Barkprodukter AS pakking av bark i Larvik. Kloke hoder tok avfallsproduktet bark og gjorde det om til handelsvare. Samtidig startet produksjonen av Simontorp blomsterjord og kugjødselkompost på Barkåker. I 2000 fusjonerte selskapet med Hydro Hagebruk AS og dannet selskapet Hydro Fritzøe AS. Ytterligere oppkjøp og endringer i eierstrukturen la grunnlaget for det som i dag er Nordic Garden AS.


I 2019 slo svenske Nelson Garden og Nordic Garden seg sammen til et felles selskap, Nelson Garden, som eies av Felleskjøpet.  Med kompetanse og sortiment som utfyller hverandre er målet å bli en totalleverandør av frø, løk, jord, dyrkingsutstyr, plenfrø, hageartikler, fuglemat og gjødsel, samt å gjøre dyrking enkelt for hobbydyrkeren og inspirere flest mulig til å starte med egen dyrking. Vi leverer kvalitetsprodukter til forbrukermarkedet gjennom hagesentre og andre viktige forhandlere, samt produkter til profesjonelle som anleggsgartnere, faghandel og kommuner i hele landet.
Nelson Garden har sitt hovedlager og -kontor i Tingsryd i Sverige, men også avdelinger i Danmark, Sverige, Norge og Finland.