Nordic Garden AS er leverandør av et bredt sortiment av hageprodukter til de store landsdekkende hagesentrene og byggevarekjedene i Norge. 

 


Våre kjerneverdier:

Innovative                       - Tilby tidsriktige produkter og konsepter til markedet, og ta i brukteknologi og løsninger som gir høy effektivitet.

 

Resultatorienterte            - Skape resultater for kundene og for bedriften

 

Inkluderende                    - Være åpne, informere og spille på hverandres kompetanse

 

Serviceinnstilte                - Høy troverdig og høy servicegrad i alt vi gjør internt og eksternt

 

 

Visjon:

”Vi skaper vekst”


-      Vi skal skape vekst ute i privatpersoners hage ved å alltid levere produkter med god kvalitet, funksjonalitet og design til konkurransedyktige priser

 

-      Vi skal skape begeistring og vekst hos våre kunder ved å være markedets beste alternativ innen produkter og varemerker, konsept- og butikkløsninger, leveringsdyktighet og lønnsomhet.

 

-      Vi skal skape et miljø for utvikling for våre ansatte, samtidig som vi skaper økonomisk vekst for våre eiere.

 

 

Forretningsidé:

”Nordic Garden skal være den foretrukne samarbeidspartneren i hagemarkedet.”

 

 

 

----------------------------------

 

  

Nordic Garden har ca. 37 ansatte fordelt på kundeservice, salg, markedsføring, innkjøp, produksjon, lager, logistikk, økonomi og administrasjon. Hovedkontor,  produksjons- og lagerenhetene er på Berganmoen i Lardal i Vestfold, mens produksjons- og lagerenhetene er på Berganmoen i Lardal i Vestfold, Namdalseid i Nord-Trøndelag og Disenå ved Skarnes. Nordic Garden eier også 80% av jordfabrikken Andøytorv AS på Andøya i Troms.

 

 

Selskapet er eid av Felleskjøpet Agri AS, gjennom holdingselskapet Grønt AS, med 89,5% og Felleskjøpet Rogaland Agder med 10,5%.

 

Logistikk er en viktig del av vår virksomhet med ca. 5000 vogntog ut og inn fra våre lagre i løpet av et år. Gjennom et bredt produktspekter gis kundene anledning til å samkjøre en mengde varer på samme bil som gir reduserte transportkostnader.